20%

Komplet – Twin set siva

116,00 

Twin set je modni kos, ki je močno zaznamoval 50. in 60. leta. Patricia Pie blagovna znamka ga je preoblikovala v moderno, a hkrati klasično kombinacijo, primerno za dame s dovršenim modnim slogom.

Izbirate lahko med tremi modnimi barvami in sicer sivo, rumeno in pinki barvo. Glavna prednost našega twin seta pa je v tem, da si ga lahko poljubno sestavite na podlagi svojih preferenc. Izberete lahko popolnoma svojo modno kombinacijo topa in jopice in tako oblikujete drzen in drugačen kompletek, v katerem boste sijale.

Klasični twin seti iz 50. in 60. let so obsegali jopico na gumbe in topek, Patricia Pie pa jih je predrugačila na svoj edinstven način in namesto gumbov dodala lep in nežen šifon trakec, ki ga lahko oblikujete v elegantno in prefinjeno pentljo.

Kosa sta izdelana iz prvovrstnega materiala, ki je mehak in izredno prijeten na otip. Bombažna pletenina je spletena na nežen in prefinjen način,  daljša jopica (kot del pletenine) pa se lahko nosi na krila in hlače tudi kot vrhnje oblačilo.

Zaprt in preprost topek brez rokavov je odličen kos za poletje, saj diha in je izredno zračen, nosite pa lahko v kombinaciji z jopicami različnih barv, z jaknami (športnimi in elegantnimi) ali na vam najljubši način.

Tvoje novo krilo je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Sara na sliki nosi velikost S in je visoka 170cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

Kontakt za dodatne informacije.

116,00 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Material: 100% Bombaž


Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

M