Krilo Romantic

119,00 

Romantičnost, zapeljivost in cvetlični motivi so tisti, ki opisujejo krilo Romantic. Cvetlični motiv krila, upodobljen s 3D efektom dela krilo posebno, drugačno in unikatno.

Spodnji sloj krila je lahkoten, jearsy bombaž, iz katerega je izdelan pa je naraven in je posledično izredno prijeten na koži.  Material, iz katerega je krilo izdelano omogoča, da svobodno poplesava med hojo in gibanjem. Zgornji sloj krila je tanka in prefinjena mrežica s čipko, ki vsebuje 3D efekt cvetlic. Celoten model krila je zasnovan tako, da ga opazi vsak in pri opazovalcih ustvari »wow« efekt.

Nosite ga lahko za različne priložnosti kot so poroke, svečani dogodki, elegantne večerje ali  sproščeni sprehodi po mestu, kos pa kar kliče po toplih dnevnih in poletnih večerih. Kombinira se lahko na različne tope, jeans jakno, elegantne suknjiče ali klasične majice. Krilo lahko dodatno obogatite tako, da izberete različne podloge. Nežna puder barva krila v letošnjem poletju predstavlja modni trend, barva pa kar kliče po romantičnosti.

Tvoje novo krilo je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Sara na sliki nosi velikost S in je visoka 170cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

Kontakt za dodatne informacije.

119,00 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Material: 100% Poliester

Podloga: 95% bombaž, 5%elastan


Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

Po meri, S, M, L, XL