20%

Krilo Tina vijola

78,40 

Elegantno in prefinjeno krilo Tina je dolžine, ki sega rahlo čez kolena.  Izbirate lahko med čudovitimi pastelnimi poletnimi barvami. 

Unikaten element modela krila je lahka mrežica, ta pa je ob pasu nabrana, po dolžini pa lahkotno pade. Kot celotna poletna kolekcija, tudi krilo Tina modni navdih črpa iz 50. in 60. let, ko se ženske preferirale eleganco in prefinjen modni slog. Krilo ima viskozno podlogo, ki je prijetna, v njem pa vam ne bo vroče. 

Vsak kos je sešit po merah stranke kar pomeni, da je vsako krilo unikatno. Cvetlice, ki so pošite po krilu so izdelane in našite ročno, vsak kos pa jih ima na drugem mestu. Vsako krilo je tudi specifično prilagojeno glede na višino stranke, zato ima vsako krilo svojo dolžino. Krilo Tina lahko kombinirate na številne načine, od modnih supergic do elegantnih visokih pet ali sandal. 

Tvoje novo krilo je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Sara na sliki nosi velikost S in je visoka 170cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

78,40 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , ,

Material: 100% Poliester

Podloga: 100% viskoza


Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

S, M