Majica Cherry marelica

75,00 

Majica Cherry je vsestranski kos poletne kolekcije Patricia Pie, saj jo lahko kombinirate na krila ali hlače, odlično pa vam bo služila kot športen ali kot eleganten kos. 

Izdelana je iz izredno tankega naravnega bombaža, ki diha in v katerem se ne potimo, gre pa za izpeljanko vezenine, ki so jo stranke že lahko nosile v elegantno športnih kosih oblačil naše blagovne znamke. Oversize model majice v obliki črke T je izredno moderen, majico pa lahko nosite čez dan ali pa jo oblečete za tople poletne večere. 

Detajl majice, ki jo dela izredno romantično je sprednji del majice z izvezeno Cherry blossom vejico. Poleg tega majica vsebuje ročno našite rožice, ki so iz majice rahlo izbočene, kar daje 3D efekt. 

Gre za kos, ki ga boste poleti oblekle z največjim veseljem, saj je izredno vsestranski in uporaben, poleg tega pa omogoča vaši koži, da diha. 

Tvojo novo majico je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Sara na sliki nosi velikost M in je visoka 170cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

75,00 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Material: 96% Bombaž, 4% Elastan


Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

S, M, L, XL