Majica PATRICIA1 rumena

69,00 

Včasih nakit in številni detajli niso potrebni in je že čudovita majica dovolj, da si opazna.

Majice z logom Patricie Pie so izstopajoče, barvite in polne edinstvenih potiskov. Avtorski dizajn in recikliran material sta lastnosti, ki jih uvrščata med višje cenovne in kakovostne kose oblačil. Glavna prednost majic s Patricia Pie logom je visoko kakovostni recikliran material, ki ima antibakterijsko delovanje. To pomeni, da v majicah ne razvijete vonja kljub potenju, zato predstavljajo vrhunski modni kos za vroče poletne dni. Da bi majice ohranile to lastnost pa je ključno, da jih ne perete ob uporabi mehčalca.

Klasičen kroj majice je izredno uporaben, saj lahko z njo popestrite poslovni kostim, jeans ali športne hlače, nosite pa jih lahko tudi na ozko krilo ali elegantno krojene hlače. Majice z logom Patricie Pie so izdelane iz elastičnega, udobnega in koži prijaznega materiala, kljub številnim pranjem pa bodo ohranile svojo prvotno obliko.

Izbirate lahko med tremi barvnimi kombinacijami živih barv, svojo modno izbiro oblačil pa lahko obogatite z elastiko za lase, zašito iz ostankov materiala v ujemajoči se barvi. Majice z logom so na voljo z dolgimi ali kratkimi rokavi, zato jih boste lahko nosile v vseh letnih časih.

Izberi žive barve in vsestranski kroj, ki bo obogatil tvojo garderobno omaro!

Tvojo novo majico je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Neja na sliki nosi velikost M in je visoka 179cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

Kontakt za dodatne informacije.

69,00 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Material: 96% recikliran poliester, 4%elastan


Opozorilo! Pri pranju ne uporabljajte mehčalca.

Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

Po meri, S, M, L, XL