20%

Parka Kroko

236,00 

Si drzna in rada izstopaš? Slediš modnim trendom in želiš nositi kose, v katerih boš v koraku z njimi? Parka Kroko je bila oblikovana z mislijo na vse ženske, ki iščejo drugačnost in se s svojim modnim slogom ne želijo zliti z množico.

Izdelana je iz tanjšega materiala, ki se rahlo svetlika, hkrati pa je material zasnovan z imitacijo krokodilje kože. Lahkoten in visoko kvaliteten material, iz katerega je parka izdelana, se ne mečka in je izredno trpežen. Poleg tega lahko parko pospraviš tudi v torbo, saj ob tem ne bo izgubila oblike in se ne bo zmečkala. KROKO parko krasi okrasna epuleta in velik žep, asimetrija pa ji daje edinstvenost.

V tem unikatno zasnovanem kosu boš opazna, kjerkoli se boš pojavila.

Parka sega do kolen, »oversize« model pa jo uvršča med izredno moden kos te pomladi. Kljub temu, jo je možno stisniti v pasu, na ta način pa se lepo poudari silhueta ženske postave. Dodani so tudi kovinski detajli v črni barvi, zaradi katerih je parka izredno elegantna in ženstvena.

Je nepogrešljiv kos v ženski garderobni omari, saj se jo lahko kombinira na številne načine. Nosite jo lahko na športnih dogodkih ali za posebne priložnosti, z njo pa lahko popestrite tudi svoj vsakodnevni videz.

Tvojo novo Parko je skrbno izdelala izkušena slovenska šivilja.

Prikupna Neja na sliki nosi velikost M in je visoka 179cm.

Če vas skrbi izbira prave velikosti, izberite naročilo “Po meri”  ali se oglasite v mojem studiu na Ukmarjevi 4, Rudnik Ljubljana. Artikle lahko vedno zamenjate za drugo velikostno številko.

Kontakt za dodatne informacije.

236,00 

Add to wishlist
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Material: 100% poliester

Podloga: 100% viskoza


Priporočamo, da se vsi artikli perejo obrnjeni na drugo stran in v vrečki za pranje perila.

Velikost

M, L