Patricia Pie zagovarja ženstvenost, eleganco in prefinjenost. Po koronskih časih in športnih oblačilih, ki so jih ti prinesli s seboj, se Patricia Pie vrača k svojemu bistvu in identiteti – oblikovanju romantičnih in ženstvenih kosov za dame, ki živijo s slogom.
Kolekcija Poletje 2021 je oblikovana z mislijo na svobodno žensko, ki se bo po vseh ukrepih in posledicah, ki jih je za seboj prineslo težko obdobje, ponovno lahko sprostila na romantični večerji v dvoje ali se s prijateljicami zvečer odpravila na kozarec dobrega vina.

Rdeča nit kolekcije Patricia Pie so značilni PP materiali s 3D efekti v različnih barvah, ki letošnje poletje predstavljajo največji modni trend. Ročno šivani 3D efekti delajo kose drugačne, posebne in unikatne. Vsi kosi poosebljajo romantičnost, veselje, igrivost in pozitivno naravnanost po koronskem obdobju in naznanjajo začetek nečesa lepega in novega.

Primerna je tako za dnevne aktivnosti, kot tudi za večerne in svečane priložnosti. Inspiracija za kose so 50. in 60. leta prejšnjega stoletje, ki so v ospredje postavljala ženstvenost, damskost in glamur. Materiali so izredno kakovostni in premišljeno izbrani, kosi pa so polni barv in zanimivih poletnih potiskov.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.