PATRICIA PIE

Oblačila blagovne znamke Patricia Pie, strastno in z največjim veseljem ustvarjam Barbara Franjić, dipl. inž. tekstilstva.

Že kot majhna deklica sem čutila, da so oblačila in moda moja strast. Pomnim, kot bi bilo včeraj, ko sva se z mamo sprehajali po ulicah Ljubljane in občudovali ženske, oblečene v graciozna in modna oblačila. Izžarevale so posebno energijo,  eleganco in prefinjen slog. Mama je bila tista, ki me je poučila, da je biti modna oblikovalka lahko tudi poklic. Že tedaj sem začutila, da je to poklic, ki si ga želim opravljati celo življenje ter mu posvetit svoj čas in ljubezen. 

Sanje in vzdihovanje po opravljanju dela modne oblikovalke so se tudi uresničile. Res je kar pravijo, da v kar verjameš in za to kar delaš, se ti tudi uresniči in poplača. 

Od trenutka, ko se je rodila ljubezen do mode in oblačil, sem ves svoj čas in trud namenila iskanju pravih materialov, vzorcev, skiciranju modelov in oblikovanju oblačil za ženske – dame. Vsaka ženska, ki obleče moj kos, se v njem počuti elegantno, ženstveno in sofisticirano. Moj namen je, da se nežnejši spol v mojih kosih izžareva samozavest in se počuti nadvse lepo, hkrati pa stremim k temu, da so oblačila nadvse udobna, praktična in vsestranska. Želim si, da je nakup mojega kosa edinstvena izkušnja od trenutka, ko stranka stopi v prvi stik z mano, pa vse do tedaj, ko si kos nadane in ga samozavestno nosi. 

Moje znanje in strast do mode je svoj pečat dobilo tedaj, ko sem diplomirala iz tekstilstva. Izkušnje sem nabirala dolgo let in se izpopolnjevala kot del ekip različnih modnih znamk, kasneje pa sem se leta 2011 odločila za samostojno pot. Po njej ponosno hodim še danes. Rodila se je blagovna znamka Patricia Pie in priznati moram, da je bila samostojna pot ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju in na moji karierni poti. 

Začetki samostojne poti so sicer bili težki in negotovi, a vredni vsakega truda in stresnih situacij. Niti za trenutek nisem podvomila, da odločitev ne bi bila pravilna. Vlekli sta me neizmerna želja in čutila sem, da je moje poslanstvo oblikovanje edinstvenih oblačil, v katerih se bo vsaka ženska počutila čudovito. 

Moje stranke se vedno znova vračajo k meni. Maksimalno se trudim, da jim zagotovim edinstveno individualno izkušnjo, saj vsak kos prilagodim željam in meram stranke. Želim si, da je vsako oblačilo zlito z merami in s telesom vsake ženske in da je izdelano samo zanjo. 

Sodelujem s številnimi izkušenimi šiviljami širom Slovenije in drugimi zunanjimi sodelavci,. Stremim pa k temu, da so vsi kosi izdelani v Sloveniji. V ekipo sem sprejela ljudi, ki z menoj delijo strast do mode in oblikovanja oblačil in me neizmerno podpirajo na vsakem mojem koraku. Hvaležna sem za vsakega, ki me bodri in vliva pogum.

HEY I'M BARBARA

Moja ustvarjalna strast me spremlja že od otroštva. Že takrat sem začutila, da bom nekega dne oblikovalka.

Moje poslanstvo v oblikovalskih vodah sem začela na srednji tekstilni šoli v Ljubljani, ki se je nadaljevalo  s študijem tekstilstva v Mariboru. Tam sem pridobila uradni naziv diplomirane inženirke tekstilstva ter predvsem znanje o  kreiranju in izdelavi krojev. Od takrat je to postala moja največja strast.

Moja pot je pot mode, glamurja in osrečevanja vsake ženske, ki nase nadane kos Patricia Pie blagovne znamke. Ponosna sem, da je moje ime tisto, ki stoji za znamko in ki vsakodnevno riše nasmehe na obraz številnim ženskam. Ni lepšega in večjega zadovoljstva zame, kot videti samozavestno in srečno žensko v oblačilih moje znamke Patricia Pie. Vem, da  sem pri tem kanček pomagala tudi sama…. :).

Hvala vsem, ki mi zaupate in verjamete vame!

Hvala vsem, ki nosite moje kose in mi pomagate uresničevati moje sanje! 

SKUPAJ SMO BOLJŠI